Prijava

Partneri i prijatelji

Kao organizaciji koja okuplja ljude širom sveta, bez razvijene infrastrukture u Srbiji, čini nam se odgovornim i efikasnim sarađivati sa lokalnim partnerskim organizacijama u koje imamo poverenja. Partnerske organizacije nadgledaju i daju svaki vid podrške kako bi se naši projekti što efikasnije realizovali na terenu.

Kao partnere biramo pouzdane i profesionalne organizacije u Srbiji koje su spremne da rade u skladu sa našim principima delovanja, standardima transparentnosti i dobre prakse. Zajedno sa njima gradimo most od naših donatora do krajnjih korisnika.

Naši partneri nam nude svoje poznavanje lokalnog konteksta i pravnog okvira dobrotvornog delovanja u Srbiji, mrežu lokalnih korisnika, prepoznavanje potreba i potencijala, kao i stručnu podršku u nadgledanju projekata od početka do kraja realizacije.

Do sada smo uspešno sarađivali sa sledećim organizacijama:

–  Fondacija Ana i Vlade Divac,

–  Grupa 484,

–  Crveni krst Srbije

  Fondacija Instituta za Fiziku, Beograd

–  Smart kolektiv

                          Fondacija Instituta za fiziku   Smart kolektiv

Kao i svaki složen poduhvat, nastajanje i razvoj naše organizacije zahteva puno podrške, stručnog, tehničkog i pravnog angažovanja i konkretnih aktivnosti od strane mnogih prijatelja i saradnika.

Jato želi da se najsrdačnije zahvali na prijateljskoj saradnji svim pojedincima i organizacijama koji su nam pomogli i podržavali nas od nastajanja do danas:

–  Firmi Slippers Studio SlippersStudio iz Beograda, za izradu internet-stranice,

–  Marselu van Henipu (Marcel van Gennip) iz firme Stryp Juridische Dienstverlening iz Ajndhovena, za pomoć oko pripreme Statuta,

–  Branislavu Bugarčiću iz Berlina, za lekturu tekstova na sajtu.